Cautare

403 de rezultate pentru "isj satu marehey1" (2.65 secunde)
Din punctul de vedere al ponderii in numarul total al firmelor participante la TINIMTEX, Bucurestiul detine 24% dintre expozanti, judetul Constanta 11% (57 de firme), judetul Iasi 8% si judetul Satu Mare 5%.
Programul a fost lansat pe 14 august si finanteaza proiecte care vizeaza atat intarirea infrastructurii in domeniul transportului, potectiei mediului si prevenirii inundatiilor, precum si promovarea initiativelor care faciliteaza integrarea mediului economic, pentru zona Bihor, Arad, Satu Mare si Timis.
La notificarile existente se adauga revendicari pentru uzinele Unio Satu Mare, Tohanul Vechi, Carom SA, Astra Vagoane Arad, Cugir, Intreprinderea Optica Romana si Societatea de Investitii Imobiliare SAR, care sunt in curs de analiza si solutionare.
Este vorba despre Liv Mar Metal SRL Constanta administrata de Camelia Cismaru din judetul Valcea, persoana analfabeta care a achizitionat marfuri de la doua societati din judetele Satu Mare si Neamt in valoare totala de 1.400.000 RON.
Dupa Craiova, pana la sfarsitul anului, complexe comerciale real,- Hypermarket se vor mai deschide si in Satu Mare, Brasov si Targu Mures.
Dupa Craiova, pana la sfarsitul anului, complexe comerciale real,- Hypermarket se vor mai deschide si in Satu Mare, Brasov si Targu Mures.
Din punctul de vedere al ponderii judetelor in numarul total de expozanti, la actuala editie a TINIMTEX, Bucurestiul ocupa prima pozitie cu 22% din numarul participantilor, urmat de Constanta cu 11%, Satu Mare cu 6% si de Iasi cu 5%, a mentionat Trifu.
Potrivit acestuia, CONTEX 2007 a reunit 46 de producatori, din toate zonele tarii - de la Arad la Iasi, Constanta si Satu Mare.
Adrian Hava, reprezentatul RCS&RDS Oradea, ne informeaza ca proiectul de extindere si modernizare a punctelor de prezenta initiat de companie se desfasoara si la nivel national, in orase precum Alba-Iulia, Brasov, Cluj, Craiova, Focsani, Iasi, Onesti, Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Targu-Mures si Targu-Ocna.
„La cursul început ieri, aproximativ 15% din cursanti sunt din Dolj, iar restul din toata tara - Maramures, Satu Mare, Iasi, Buzau, Timis“, a explicat Vladu.
„La cursul început ieri, aproximativ 15% din cursanti sunt din Dolj, iar restul din toata tara - Maramures, Satu Mare, Iasi, Buzau, Timis“, a explicat Vladu.
Acestea sunt Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Bucuresti, Bacau, Botosani, Galati, Iasi, Neamt, Vaslui, Vrancea, Arad, Maramures, Satu Mare, Timis, Bihor, Alba, Cluj, Hunedoara, Mures, Salaj si Covasna.
Pentru a ajunge la nivelul de acum - peste 25 de angajati, un magazin propriu în Craiova (HarLine), magazine de desfacere în toata tara (Timisoara, Brasov, Galati, Cluj-Napoca, Constanta, Satu Mare, Baia Mare) si o participare recenta la Fashion Week-Bucharest - au fost necesari 15 ani de munca.
Prima dintre ele apartine societatii Ileximp Bistrita, a doua companiei Ecoprod Energy, iar cea de a treia societatii Pentium Satu Mare.
Comisarul-sef al Garzii de Mediu Arad, Attila Szekely, a declarat marti pentru Mediafax ca doua ferme Smithfield, aflate in localitatile Satu Nou si Misca, au fost amendate cu cate 50.000 de lei.
Fara un set de masuri imediate, in care sa fie implicat Guvernul, nu se va iesi din criza. Aceeasi problema este si la Satu Mare, si cred ca si in alte judete.
Maramures, Satu Mare, Salaj si Suceava). Scopul acestui proiect consta in incurajarea si contributia la schimbarea mentalitatii si a modului de actiune in domeniul responsabilizarii sociale a companiilor (RSC).
Aflat sambata la Satu Mare, cu ocazia Conferintei Regionale de informare si promovare a Programului National pentru Dezvoltare Rurala (PNDR), Decebal-Traian Remes ne-a raspuns cu privire la acest subiect ca, daca asa stau lucrurile, se vor lua masuri impotriva grupului Smithfield.
„Cea de-a cincea editie a Contex 2007 este caracterizata, în primul rând, de o diversitate de produse, de preturi de producator si de prezenta a 36 de firme din toata tara, Craiova, Bucuresti, Sebes, Slatina, Scornicesti, Ploiesti, Cluj-Napoca, Satu Mare, Piatra Neamt si Râmnicu Vâlcea“, a declarat Gheorghe Albu, presedintele CCI Oltenia.
Oamenii de afaceri din judetele Bihor, Satu Mare si Salaj au fost invitati, azi, la 9:30, la Oradea, la cea de-a 22-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
google-analytics.com